CONCURS

fil d’aigua

CONCURS D'IDEES

fil d'aigua

El projecte té per objectiu la reforma de la plaça de la Generalitat, la construcció d’un equipament públic polivalent, la recuperació de l’antic reg, la remodelació paisatgística de la zona verda del torrent del Vinyot i la urbanització dels carrers que uneixen el Carrer Major amb el nucli històric.

La naturalesa del lloc, així com l’oportunitat de recuperar l’antic reg, aportaran una identitat única a l’espai públic del municipi. D’aquesta manera es generen zones de trobada, estada i connexió d’un gran valor social.
El projecte dona resposta al programa fruit de les jornades participatives, a més, es detecta la necessitat de buscar noves maneres de relacionar-se. Es dona resposta a aquestes mancances i es proposen espais a escala del lloc que afavoreixin a totes aquestes interaccions.
En general, el plantejament global vol pertànyer a aquest lloc, formar part del seu entorn urbà, crear vincle amb el seu paisatge i integrar l’actuació a la vida quotidiana del poble.
Amb tot això, es crea un lloc on conflueixen l’amabilitat, el tracte humà, el respecte, la pluralitat i la visibilitat. Una suma d’espais exteriors i interiors que busquen crear un ambient agradable i confortable, donant valor a l’aire, a la porositat i al món natural.

YEAR

2021

LOCATION

Argelaguer, Garrotxa

  • YEAR : 2021
  • LOCATION : Argelaguer, Garrotxa