REHABILITACIÓ

oli 18

REHABILITACIÓ

oli 18

En la rehabilitació integral d’aquesta masia s’ha mantingut l’estructura d’espais de l’edifici originari per tal de desenvolupar-hi el nou programa.

Sobre aquesta base s’ha formulat un programa que proposa, en planta baixa, un gran espai lliure entre pilars i arcs de pedra que conformen la sala d’estar menjador i una cuina confortable. Tots aquests espais queden embeguts entre dos patis laterals que intervindran en la configuració dels espais interiors. A la primera planta s’han integrat les habitacions, els banys i el rentador, reservant l’espai de l’antic paller com a espai polivalent. Un espai central utilitza l’alçada total de l’edifici, per tal de marcar l’entrada principal i les distribucions entre les peces.

La nova intervenció treballa amb materials tradicionals com la pedra, el maó manual, la rajola ceràmica i els lliscats. La combinació entre les textures ceràmiques, les pètries i les llises marquen els ambients interiors i exteriors del nou habitatge.

D’aquest manera es crea, doncs, un nou habitatge amb tot el confort actual en uns espais que enllacen tradició i modernitat, amplis, lluminosos, senzills i amb caràcter.

YEAR

2012-2018

LOCATION

Albons, Girona

  • YEAR : 2012-2018
  • LOCATION : Albons, Girona